Настани и новости
Календар на активности
Програми
За Фондацијата
Конкурси
Публикации
Партнери
Извештаи
Отворени писма
Контакт-информации
Мапа на сајтот
 
 
 
Фотографии од настани
Event photos
 
 

 Календар на активности
- Архива на календарот на активности
 
 
 
 
 
 
Црн понеделник
 
20 години ФООМ
 
 
 
Metamorphosis, Foundation for sustainable ICT solutions
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Отворени писма

22.06.2012

ФООМ побара од Претседателот Иванов да не го потпишува Законот за лустрација

(.пдф, 5,6 МБ)

19.09.2010

ФАКТИТЕ НЕ СЕ ТОЛКУ РАСТЕГЛИВИ
Одговор од Владимир Милчин на писмото од Панде Колемишевски

(.пдф, 60 КБ)

18.09.2010

ОТВОРЕНО ОПШТЕСТВО –ЗАТВОРЕНИ ПАРИ
Одговор од Панде Колемишевски на реакцијата на извршниот директор на ФИООМ Владимир Милчин

(.пдф, 90 КБ)

01.09.2007

Една година од примена на Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер

(.пдф, 403 КБ)

09.06.2006

Отворено писмо до Владата на Република Македонија

(.пдф, 770 КБ)

21.04.2006

Отворено писмо до Собранието на Република Македонија

(.пдф, 720 КБ)
 
назад  
 

     © Copyright 2013, Foundation Open Society - Macedonia. Web site developed by Metamorphosis - Foundation for sustainable ICT solutions